Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Газета Быть добру Международная газета
"Быть добру"

Родная газета

Международная газета
"Родная газета"

Газета Родовое поместье

Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):





















Заявление о преступлении по поводу химтрейлов над г. Краматорском (21.11.2013 г.)

опубликовано в Портал (Агентство) 04 марта 2014

Каменщикова Евгения и Сергей Худына: «По согласованию с уполномоченным территориальной громады г. Краматорска, размещаю их заявление о преступлении по поводу химтрейлов над г. Краматорском. Возмущаются многие, а вот сделали они. Думаю, имеет смысл всем быть в курсе».

(Прим.: Как я узнала о «химтрейлах» и мои мысли по поводу этого… http://bytdobru.info/statya/3309-kak-ya-uznala-o-himtreilah-i-moi-mysli-po-povodu-etogo)
 
=====================================================================================

народ України
безпосередня влада народу
ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА МІСТА КРАМАТОРСЬКА
Уповноважений у справах територіальної громади міста Краматорська
Адреса для отримання кореспонденції: Штаб-квартира Уповноваженого у справах територіальної громади
міста Краматорська, 84313, м. Краматорськ, вул. Богдана Хмельницького, буд. 15, кв. 13;
тел.: 095-3825858, 066-5973863, 099-9826681
 
Вих. № 0131121/1 від 21.11.2013 р.
                                             Начальнику Краматорського
МРВ УСБУ в Донецькій області 
Спасителю С.О.   
 
                                                        Уповноваженого по справах територіальної громади
                                                            міста Краматорська Савченка Юрія Івановича
    вул. Богдана Хмельницького, буд.15, кв.13 
                                                                                                       та людей-жителів міста Краматорська, тел. 095-3825858
 
ЗАЯВА
про вчинення кримінального злочину
 
19.11.2013 ми люди-жителі міста Краматорська бачили в небі між Краматорськом та Дружківкою у проміжок часу з 15.30 до 18.30 більше десятка літаків. Ці літаки залишили в небі сліди, які були в небі протягом 3 годин та мали довжину приблизно від 10 до 30 кілометрів.
 Оскільки головні продукти згорання палива вуглеводню - вуглекислота і водяна пара, то конденсаційний слід від «звичайного» літака являє собою короткий хмарний шлейф, сконденсований в основному з атмосферної вологи, а також меншою мірою з вологи, що міститься в вихлопах двигунів літака. У верхніх шарах атмосфери відсутні пилові частки, і навіть при досягненні температури нижче точки роси, атмосферна волога залишається в газоподібному стані, тобто прозорою і не розсіює світло. Проліт «звичайного» літака у верхніх шарах атмосфери викликає появу величезної кількості центрів конденсації, в ролі яких виступають частинки, викинуті з камер згорання двигунів, на яких відбувається миттєва конденсація пари і осідання вологи з навколишнього повітря у вигляді крапель і кристаликів льоду. Ці маленькі водні крапельки і крижані кристали формують хмарний слід від літака. За рахунок цього траєкторія польоту літака стає видимою на дуже короткий час і повністю зникає менше ніж за хвилину. Висока концентрація в одиниці об'єму мікроскопічних крапельок і кристалів льоду створює переломлення сонячного світла і робить конденсаційний слід від літака видимим на короткий час. Дрібні водні крапельки дуже швидко об'єднуються в більш великі і потім осідають в нижні шари атмосфери. Тому кінець конденсаційного сліду виглядає напівпрозорим, оскільки містить більш великі краплі з меншою кількістю в одиниці об'єму, і вже майже не заломлює світло. Також цей слід має певні ознаки та має не більше 5 метрів товщини в своєму початку після літака.
Але ці літаки залишали сліди у їхньому початку шириною як сам літак разом з крилами та довжиною приблизно від 10 кілометрів. Отже очевидно, що має місце присутність якихось сторонніх речовин не маючих відношення до палива літака, котрі складали певні ознаки цих довгих та широких слідів у небі 19.11.2013 над містом Дружківка та містом Краматорськ.
Все частіше надходить інформація про так звані хімтрейли (хімічних слідах) і літаках, за допомогою яких проводиться розпорошення хімічних аерозолів. Склад цих аерозолів, згідно з результатами проведених експертиз в інших країнах, в т.ч. і США, за допомогою взяття проб повітря, води і ґрунту в місцях подібних розпилень може містити: токсичні метали (оксиди барію і алюмінію), отруйні гази (етиленовий дибромід); віруси і мікроорганізми, зроблені у військових лабораторіях за допомогою генної інженерії; агресивні цвілеві грибки; Morgellons - синтетичні волокна на основі нанотехнологій можуть виконувати роль штучних паразитів ... Все це призводить до знищення родючих земель, до отруєння ґрунтових вод, до загибелі бджіл та інших корисних комах, а також птахів і тварин, зміни погодно-кліматичних умов. Окисли токсичних металів, таких як барій і алюміній, утворюють хімічну туманну завісу у вигляді білої імли, яка закриває небо над хмарами.
Існують обґрунтовані побоювання, що ці хімічні елементи, потрапивши в організм людини, можуть призвести до незворотних наслідків, таких як мутації різних форм на генному рівні, онкологічним ускладнень, впливати на розвиток плоду в жіночому організмі ...
Також останнім часом почастішали випадки появи у світі, в тому числі і в Україні, нових вірусів і хвороб. Таких як « Пташиний » і « Свинячий » грип, пневмонії з важкими формами і т.д. Ми не можемо бути впевнені, що ці віруси не були занесені на нашу територію саме таким способом. Все це, на нашу думку, є не чим іншим, як біологічною зброєю, таємно застосовувана проти нашого народу.
Уряд України уклав з урядом США договір, що дозволяє вільний проліт військових літаків НАТО над нашою територією під приводом «підтримки миру і безпеки", нібито для доставки вантажів до Іраку і Афганістану ще в 2001 р. За повідомленням колишнього першого заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України Миколи Пальчука були узгоджені технічні деталі порядку використання повітряних коридорів України військово-транспортною авіацією США. Літаки повинні проходити за міжнародними трасах на висоті не менше 9100м над рівнем моря. Визначено три військові аеродрому, які здатні приймати всі види транспортної авіації, і «кілька повітряних коридорів». «Американські літаки можуть вийти від нас у будь-якому напрямку і використовувати ці коридори у зворотному напрямку» - підкреслив колишній перший заст. начальника Генштабу. Говорячи про можливу дату прольоту американських літаків, Пальчук зазначив , що це « складна, нетрадиційна операція », і час можливого використання повітряних коридорів не названо . Це підтверджено і у відповіді Міністерства Оборони України на запит першого заст. голови Парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Сергія Гриневецького. У якому сказано, що тільки за період з 1 листопада 2005 р. по 30 листопада 2007 р. український простір перетинали літаки 18- ти країн НАТО. Вони здійснили 11456 польотів, з яких 7656 польотів літаки збройних сил США.
Ми припускаємо, що саме ці військові літаки, а також літаки деяких комерційних авіарейсів, керівництва авіакомпаній яких часто укладають злочинні договори з фірмами, які встановлюють спеціальне обладнання на їхніх бортах і забезпечують заправку, заради отримання додаткового прибутку, і розпилюють небезпечні для життя і здоров'я наших людей біохімічні речовини в атмосфері. Підозрюємо, що такі факти у вище викладеному вказують на факт потрапляння в атмосферне повітря України важких та інших металів і носить переконливі ознаки екоциду навколишнього середовища України та геноциду Українського народу, народу України. Відповідно до ст. 441 Кримінального Кодексу України «Масове знищення рослинного або тваринного світу, отруєння атмосфери або водних ресурсів, а також вчинення інших дій, здатних викликати екологічну катастрофу, - караються позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років».   Відповідно до ст. 442 Кримінального Кодексу України «Геноцид, тобто діяння, умисно вчинене з метою повного або часткового знищення будь-якої національної, етнічної, расової чи релігійної групи шляхом позбавлення життя членів такої групи чи заподіяння їм тяжких тілесних ушкоджень, створення для групи життєвих умов, розрахованих на повне чи часткове її фізичне знищення , скорочення дітонародження чи запобігання йому в такій групі або шляхом насильницької передачі дітей з однієї групи в іншу, - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі».  
Враховуючи вказане та керуючись нормами Конституції і законів України, нормами міжнародного права, ст.ст. 37, 111, 214, 215, 216 КПК України
 
ВИМАГАЄМО:
 
1.    Прийняти та зареєструвати цю Заяву про вчинене невстановленими особами, в діях яких вбачаються ознаки кримінального правопорушення, ВНЕСТИ ВІДПОВІДНІ ВІДОМОСТІ до Єдиного реєстру досудових розслідувань, ПРИСВОЇТИ НОМЕР КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ та Досудове розслідування злочину здійснити у формі досудового слідства, вжити всіх передбачених законом заходів для встановлення події кримінального правопорушення та осіб, які його вчинили, а також виявити (з’ясувати) інших причетних до кримінального правопорушення осіб та ЗОБОВ’ЯЗАТИ НЕГАЙНО УСУНУТИ ПОРУШЕННЯ.
2.    Визнати нас потерпілими та видати нам пам’ятку про процесуальні права та обов’язки.
3.    Про виконання п. 1 цієї Заяви про вчинене особа, в діях якої вбачаються ознаки кримінального правопорушення, тобто про: прийняття, реєстрацію, внесення відповідних відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочате розслідування, присвоєння номеру кримінального провадження та/чи/або дату, час та місце проведення відповідної процесуальної дії або про прийняте процесуальне рішення чи здійснену іншу процесуальну дію, у порядку ст. 111 КПК/2012, а також згідно вимог ст. 37 КПК/2012 – про призначення прокурора (групи прокурорів), який здійснюватиме повноваження прокурора У КОНКРЕТНОМУ кримінальному провадженні, який ВИЗНАЧАЄТЬСЯ керівником відповідного органу прокуратури ПІСЛЯ ПОЧАТКУ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ, здійснюватиме повноваження прокурора у кримінальному провадженні З ЙОГО ПОЧАТКУ ДО ЗАВЕРШЕННЯ та забезпечення належного прокурорського нагляду – ПРОШУ ПОВІДОМИТИ на офіційну поштову адресу:
4.    Інформувати нас у встановленому законом порядку про проведення слідчих (розшукових) та інших процесуальних дій для забезпечення моєї участі в них.
5.    У відповідності до п. 4 и п. 12 ч. 1 ст. 56 КПК України дозволити мені використовувати технічні засоби при проведенні процесуальних дій, в яких я буду приймати участь.
6.    Здійснювати повну фіксацію технічними засобами всі процесуальні дії.
7.    Провести необхідні дії та обґрунтовано довести людям-громадянам України що данні злочини зупинено.
8.    Вжити необхідні заходи по недопущенню в повітряний простір України літаків з обладнанням розпилу хімічних речовин.
9.    Провести необхідні аналізи землі і води у відповідному районі.
10.     Суворо покарати винних у злочині проти людяності і людства.
 
            Про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину, передбачену статтею 383 Кримінального кодексу України, ознайомлені. ПОВІДОМЛЯЄМО, що заява про кримінальне правопорушення Є ПРАВДИВОЮ І ВІДПОВІДАЄ ВИКЛАДЕНОМУ. У разі необхідності та на підтвердження викладеного вище готові додатково надати безвідкладно копії будь-яких недостатніх або необхідних доказів у разі їх наявності.
 
 
Людина, громадянин України, Уповноважений
по справах територіальної громади міста Краматорська                       Савченко Юрій Іванович
  
Людина, громадянин України, Уповноважений по справах
територіальної громади будинку №38 по вулиці
Паркова у місті Краматорську                                                                  Лісіна Олена Миколаївна
 
Людина, громадянин України, Уповноважений по справах
територіальної громади будинку №37 по вулиці
Соціалістична у місті Краматорську                                                   Рубленко Сергій Олександрович
                                                                                                                       
Людина, громадянин України, Уповноважений по справах
територіальної громади будинку №19 по вулиці
Леніна у місті Краматорську                                                                     Потппов Ігор Іванович
 
Безпосередня влада народу України, людина,
громадянин України Тихоненко Олександр Володимирович           
 
==============================================================================
 
Подробную информацию по народовластию смотрите на сайтах http://gromady.org.ua, http://gromady.narod.ru, а также информационную справку по народовластию, договорным территориальным громадам (общинам) Украины  http://bytdobru.info/statya/3199-informatsionnaya-spravka-territorialnye-obshchiny-gromady-ukrainy
                                                                 


Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---