Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Газета Быть добру Международная газета
"Быть добру"

Родная газета

Международная газета
"Родная газета"

Газета Родовое поместье

Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):





















Виховання або самознищення

опубликовано: 23 мая 2013, 21:46

Президентам та Урядам України, Росії та Білорусії

Ми живемо в час, коли молоде покоління має доступ до інформації всіх видів. В Інтернеті публікуються нав’язливі інструкції до злочинів, збочень, сатанізму і навіть до самогубства. Молода людина по-природі є цікавою. Перш за все, їй кортить дізнатися про те, що досі не було їй відомо. Але при сучасній інвазії аморальності, вона часто опиняється в пастці найбільших збочень.

Молода людина, яка має попереду ціле життя, навпаки, мала б виховуватися до відповідальності у взаємних відносинах і таким чином створювати умови для щасливого майбутнього. Для цього не потрібно бути експертом з психології чи теології, щоб знати основні принципи відносин між людьми. Справедливий принцип виражається в словах: «Те, що не хочеш, щоб інші робили тобі, не роби і ти їм» (Лк.6,31).

Наступний принцип: Якщо хочу, щоб інший поважав моє об’єктивне право, то мушу усвідомити, що він чекає того ж від мене. Якщо ти не поважаєш право іншого, то і він не буде поважати твого.

Психіка і характер людини формується з народження до 4 років. Саме тому в цей період дитина найбільше потребує батьків, особливо матір. Вони дають їй все найкраще, що можуть, бо люблять свою дитину. Що це за жорстокість, красти дітей в цей період з якихось смішних причин, як наприклад т.зв. важкі життєві обставини або насильство в сім’ї, під яким тим більше розуміється нормальне виховання. Вершина всього – це відібрати дитину з хорошої сім’ї, віддати її в абсолютно чуже середовище, і дитину, яка через свій вік нічого навіть не знає про секс, сексуально зловживати різними педофілами і гомосексуалістами! Те, що відбувається в системі сучасної ювенальної юстиції – це скоєння злочинів проти людства!

У підлітковому віці молода людина прагне високих ідеалів, але водночас потрапляє під вплив друзів. Йдеться про кризовий період, де починає проявлятися сексуальність. Тут обов’язково потрібна здорова інформація про сенс життя і моральні закони. Потрібен приклад любові мудрих християнських батьків і пересторога перед небезпекою аморальності. У цей період молода людина може не тільки піддатися на все життя якомусь з сексуальних збочень, але може потрапити в залежність від наркотиків, алкоголю, відкритися фальшивим ідеологіям, окультизму, сатанізму, стати циніком, егоїстом і злочинцем. Саме в цей період батьки, школа і ціле суспільство повинні готувати дітей до відповідального життя. Вказувати, що людина легко стає рабом, але дуже важко з рабства виходить і часто несе наслідки протягом всього життя. Те, що ООН сьогодні називає «статевим вихованням» насправді є сексуальним збоченням. Тут йдеться про програмування деструктивних звичок, фактично йдеться  про заплановане знищення майбутнього життя молодих людей. Ці злочини проти молодої генерації готує своїм мовчанням і пасивністю також і нинішнє покоління. Скорумповане суспільство приймає і  узаконює на власну загибель злочинні проекти масових вбивць з наддержавних організацій. За гроші і кар’єру продають свою душу і народ.

Найбільший скарб для молодої людини – це добре виховання. Суть самовиховання – це признання і подолання брехні та зла в собі. Йдеться про подолання лінивства, егоїзму, гніву, невпорядкованих пристрастей. Якщо людина запрограмована на злу звичку вже з дитинства, то все життя залежить від неї, як раб. Розглянемо тільки найменшу злу звичку –  куріння. Хто навчиться курити в підлітковому віці, то його не переконають навіть сотні тисяч тих, які померли від раку легенів від наслідків куріння.

З алкоголізмом аналогічно. Наркотики є набагато сильнішою залежністю. За нечистою залежністю, такою як гомосексуалізм, є сильніший демон, ніж за алкоголем чи наркотиками. Тут порушиться психіка і увійде демон. Людина вже не хоче чути правду, що шкодить собі та іншим. І навіть якщо б тисячу разів була попереджена, що може померти від СНІДу, все ж йде по трупах. Для пізнання цих закономірностей не потрібно ніякого університету.

У минулому діти виховувалися здорово. Світові педагоги, як наприклад Коменський, підкреслювали природнє виховання, що потребує християнську мотивацію. Щоб людина могла зректися себе, повинна бачити сенс. Повинна знати, що якщо перемагає брехню і зло в собі, то дає простір для правди, добра, справедливості, жертовної любові. Нагородою тут, на землі, є мир, гармонія у власній душі, в своїй сім’ї і в суспільстві. А після смерті чекає  вічна нагорода в славі. Думка про смерть, Божий суд і вічність є найсильнішою мотивацією для боротьби зі злом і для відстоювання справедливості та жертовної любові. Силу до душі вкладає справжньому християнину сам Бог.

Зла людина тиранізує себе та інших і життя з нею є нестерпним – пекло на землі, і її чекає пекло після смерті.

Всі звірства і всі марноти накидаються молодому поколінню, але ніхто не скаже їм про сенс життя. Ніхто не вказує їм на справжніх героїв, якими є християнські мученики і святі.

Політики України, Росії та Білорусі, які насправді турбуються майбутнім народу, пріоритетом всієї політики мали б поставити християнське виховання в школі. Батьки повинні бути спеціально навчені, як здорово виховувати своїх дітей. Для батьків мали б бути спеціальні виховні книги, але не такі, які сьогодні дають американські психологи. Під прикриттям терапії, вказують батькам, як мають тиранізувати дітей і прямо виховувати з них злочинців. Україна, Росія і Білорусія будуть врятовані від геноциду, який їм запрограмував Захід, тільки якщо опруться цьому і будуть виховувати молоде покоління на моральних і християнських засадах, а не на аморальних збоченнях. Захід нав’язує антизакони для самознищення, забороняє здорове виховання і лицемірно називає це «насильством в сім’ї». Але коли дитину заберуть в батьків і тиранізують її, деморалізують, дитина плаче, є в депресії, то це називається правом дитини. ЮНІСЕФ виступив із заявою, що в країнах, де найбільш інтенсивно працює жорстока система ювенальної юстиції, начебто є «найщасливіші діти». Це кричуще лицемірство! У Норвегії щороку 59 відібраних дітей здійснюють самогубство – і це ті «найщасливіші діти»?

Тому ми закликаємо українську, російську і білоруську владу та президентів, щоб як пріоритет над всіма пріоритетами поставили право дитини на власних батьків, на здорове виховання власними батьками, а тоді на виховання відповідальними педагогами в школах. Через виховання діти мають бути захищені від інвазії зла, аморальності і злочинності. Це найбільша потреба для дитини і для майбутніх поколінь. Якщо злочинні проекти ООН і ЄС мають на меті сформувати  злочинців найгрубшого калібру, які будуть нищити власний народ і здійснювати набагато гірші звірства і збочення, ніж були в концтаборах фашизму, то ці конвенції запроваджують неофашизм! Він гірший, ніж гітлерівський фашизм, тому що програмує масову сатанізацію населення.

Таким чином, Україна, Росія і Білорусія повинні протистояти цим глобальним злочинцями і масовим вбивцями людства, які ведуть ідеологічний та психологічний бій і зловживають для цього мас-медіа і  демократію, щоб кожен народ  через хабарі і тиск т.зв. благодійних організацій з Заходу сам приготував машинерію для власного самознищення! Україна, Росія і Білорусія повинні виступити проти! Сьогодні цей героїчний виступ проти неофашизму є пріоритетним обов’язком політиків, патріотів і всіх людей доброї волі. Навіть найкраща економіка в руках збоченців і злочинців не приносить народу користь, а тільки шкоду. Дав би Бог здоровий глузд тим, які мають владу, щоб виступили проти запланованого самогубства наших слов’янських народів. Цей автогеноцид запланували міжнародні злочинці, які на 33 ступені посвячують себе сатані, і які просовують редукційну самогубну ідеологію людства. Цей неофашизм повинен бути суджений і засуджений!

Львів, Україна, 05.05.2013

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

 

+ Методій, ЧСВВр                + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

 

Копії:

- Батьківським комітетам

- ЗМІ



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---