Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Газета Быть добру Международная газета
"Быть добру"

Родная газета

Международная газета
"Родная газета"

Газета Родовое поместье

Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):





















Ответ на письмо Ровненской милиции по поводу организационно-правовой формы территориальной громады и её печати (февраль 2015 г.)

опубликовано в Портал (Агентство) 14 февраля 2015
 
Гр. Фесюку В.А.
 
Копії:
Міністерству внутрішніх справ України
Генеральній прокуратурі України
Службі безпеки України
 
Шановний пане Фесюк!
 
Територіальна громада міста Рівне розглянула Ваш лист (запит) № 50/5-31277 від 31.12.2014 року, в якому Ви просите надати Вам копії документів, які підтверджують право людини С. Волкова «представляти інтереси територіальної громади м. Рівне», а також документів, на підставі яких діє «юридична особа», «має відповідну гербову печатку» і «документів, які підтверджують реєстрацію в Єдиному державному реєстрі». Повідомляємо наступне.
 
1. Відповідно до частини першої статті 1 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» територіальна громада це «жителі, об'єднані постійним проживанням у межах села, селища, міста, що є самостійними адміністративно-територіальними одиницями, або добровільне об'єднання жителів кількох сіл, що мають єдиний адміністративний центр», а не «юридична особа», як Вам це здається, а тому не має (і не може мати) жодних «документів, які підтверджують реєстрацію в Єдиному державному реєстрі».
 
2. У Вашому листі стверджується, що «зображення Державного герба України поміщується тільки на печатках органів державної влади і державного управління, грошових знаках та знаках поштової оплати, службових посвідченнях, штампах, бланках державних установ», що є грубою помилкою (або свідомою підтасовкою), оскільки в тексті Постанови Верховної Ради України від 19.02.1992 № 2137-XII «Про Державний герб України», на яку Ви посилаєтесь, слово «тільки» відсутнє. Таким чином, в Україні відсутні правові перешкоди щодо використання Державного герба України для будь-кого, окрім органів державної влади та органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, оскільки відповідно до частини другої статті 19 Конституції України вони зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією України та законами України. Також слід усвідомлювати, що Постанова, на яку Ви посилаєтесь, не є частиною законодавства України, оскільки є підзаконним актом, а не законом.
 
3. З тексту Вашого листа вбачається, що Ви, на Вашу думку, є заступником начальника структурного підрозділу юридичної особи «МВС УКРАЇНИ» з найменуванням «РІВНЕНСЬКИЙ МВ УМВС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ», але відомості в Єдиному державному реєстрі про такий структурний підрозділ відсутні. Також відсутні відомості про юридичну особу с таким найменуванням.
 
Враховуючи вищенаведене, вимагаємо надати:
 
1. завірені копії документів, на підставі яких було створено «РІВНЕНСЬКИЙ МВ УМВС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ»;
 
2. завірену копію розпорядчого акту про призначення Фесюка В.А. заступником начальника Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області;
 
3. офіційне роз’яснення, чому бланк Вашої установи (якщо вона дійсно є органом виконавчої влади) виготовлений із порушенням вимог Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади, яка затверджена Постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 р. N 1242.
 
Додаток: копія листа № 50/5-31277 від 31.12.2014 року – на 1 аркуші.
 
З повагою,
територіальна громада міста Рівне
в особі людини, Уповноваженого у справах територіальної громади
С. Волкова
 
 
* * *
Копія листа № 50/5-31277 від 31.12.2014 року http://rghost.ru/7nBN4TcfX.view
Также рекомендуется внимательно изучить похожее письмо от 30.01.14 г. http://gromady.narod.ru/letters.htm и посмотреть это видео (для укрепления духа):http://youtube.com/watch?v=KFye2u9kjtY


Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---